A Dr. K. Kovács Dóra Ügyvédi Iroda 2008-ban lett a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Az Ügyvédi Iroda az elmúlt évtizedben számos sikeres megbízást teljesített mind magánszemélyek, mind jogi személyek megkeresése alapján.

 

A Dr. K. Kovács Dóra Ügyvédi iroda vezetőjeként arra törekszem, hogy a megbízóink részére kiemelkedő színvonalú, speciális igényekhez igazodó jogi szolgáltatást biztosítsunk, hiszen egy megbízás sikeres teljesítése az ügyvéd legjobb cégére.

 

Az Ügyvédi Iroda vezetőjeként büntetőjogi dominanciával gyakorlom a hivatásomat.

A büntetőjog területére eső klasszikus védői feladatok ellátása mellett, vállalom sértetti képviseletet ellátását is. Ügyfeleim nagy számban olyan eljárások sértettjei, ahol a sérelmükre elkövetett bűncselekmény, vagy jogsértés tettese valamely közhatalmat gyakorló szervezet (pl. rendőrség), vagy ilyen szervezet alkalmazottja (pl. büntetés-végrehajtási őr). Az elhúzódó büntetőeljárások, és a büntetés-végrehajtási intézetekben elszenvedett jogsértések miatti kártérítést célzó Emberi Jogok Európai Bírósága (Strasbourg) előtt indított eljárásokat is vállal irodánk.

 

A Dr. Kovács Dóra Ügyvédi Iroda munkatársai a folyamatosan bővülő, klasszikus praxisba tartozó megbízásaik alapján több 100 ingatlan tulajdonosváltozására irányuló szerződését készítették el, és közel 500 társaság megalapítása, átalakulása fűződik az Irodához.

 

Ügyfeleink polgári jog és munkajog területére eső bírósági képviseletét is ellátja.

 

© Dr Kovács Dóra 2020. Minden jog fenntartva.| Translated by WeTranslate | A responsive site by Husk Design